Rudolph Care's nye creme til dig og baby

Rudol.jpg

Vi er vilde med denne creme, da den er den perfekte creme til både dig og baby. Vi har valgt at inddrage dette produkt i vores bokse, da det er en beskyttende SOS-balm til både mor og baby, der kommer alt fra overanstrengt hud til røde babynumser og følsomme barnekinder til undsætning.

I Mommy & Me har vi kombineret de bedste egenskaber fra plejende bodylotion og blødgørende babyolie og skabt en beskyttende SOS-balm til glæde for både barn og mor. Den smørbløde balm skaber en beskyttende barriere og virker plejende på følsom babyhud, arp og eksem. Den lindrer ømme brystvorter og forebygger strækmærker og plejer maveskind, som er på overarbejde.

Mommy & Me er det første Rudolph Care produkt, der bærer intet mindre end 4 certificeringer; Svanemærket, Allergy Certified, Cosmos og Astma og Allergi Danmark. Vi har udvalgt økologiske ingredienser af højeste kvalitet, og balmen er selvfølgelig 100 % parfumefri.

Mommy & Me er rig på naturlige og nærende olier fra kokos, vandmelonfrø og acaibær, som tilfører stresset hud fugt og gør den blød og smidig. Koldpresset sheasmør virker antiinflammatorisk på huden og både lindrer og beroliger rød, irriteret hud. Bivoks gør balmen nem at påføre og virker som fugtbarriere i bleområdet.

 

Så meget kan du bruge cremen til:

Røde babynumser

Som kuldebeskyttende mod frostrøde kinder

Babymassage

Arp & eksem

Sprukne læber

Blødgørende massage ved kejsersnit-ar

Overstrengt maveskind (forbygge strækmærker)

Ømme brystvorter

 

Vi glæder os til, at høre hvad i synes! 

XOXO AM | MA teamet